Het eerste gesprek is altijd 'van het huis'. Omdat volgens ons een samenwerking pas kan slagen als het 'klikt' met de opdrachtgever, als de vonk is overgeslagen. Is dat het geval, dan gaan we aan de slag. Op basis van de wensen en idee├źn van de opdrachtgever, verzorgen we de eerste schetsen. Een fase waarin continue wordt gediscussieerd en overlegd. Over vormen, het gebruik van ruimte, de keuze van stenen, vloeren, dakbedekking, kozijnen. Enfin, over alles wat nodig is om een gebouw te realiseren.

Is het ontwerp akkoord, dan begint de uitvoering. Daarbij kan H en E architecten optreden als directievoerder, begeleider tijdens het bouwproces. We verzorgen de vergunningen en we houden de vinger aan de pols door geregeld de bouwlocatie te bezoeken samen met de opdrachtgever.


Onze open manier van werken wordt op prijs gesteld. Het is niet voor niets dat H en E architecten veel particuliere opdrachtgevers telt. Mensen met eigen opvattingen en idee├źn. Personen die samen met ons keuzes hebben durven maken.